HomeTipyTajemství rychlého zhubnutí za týden odhaleno: jednoduché rady odborníka na výživu

Tajemství rychlého zhubnutí za týden odhaleno: jednoduché rady odborníka na výživu

Je těžké najít dívku, která by se sebou byla zcela spokojená – každý věří, že dokonalosti se meze nekladou, zejména pokud jde o postavu.UNIAN zjistil, jak zhubnout hodně a kolik kilogramů můžete za měsíc shodit, aniž byste poškodili své tělo.

Jak rychle zhubnout o 5 kg – názor odborníka na výživu

Odbornice na výživu Ljudmila Gončarová uvedla, že za zdravé se považuje zhubnout o 3-5 kg za měsíc.Neexistují jednoznačné shodné údaje pro všechny lidi, ale pokud je to řekněme 20 kg měsíčně, tak to určitě ne.

Je známo, že na jeden kilogram nadváhy musí tělo vybudovat asi 20 kilometrů kapilár, aby vše obohatilo kyslíkem.Pokud člověk uvažuje o tom, že zhubne nadváhu, musí si uvědomit, že to musí udělat podle zákonů svého organismu.Pak se tělo zotaví a rádo vám tuto akumulaci dá, protože s ní začnete správně zacházet.

Nejlepší způsob, jak rychle zhubnout, je regulovat příjem vody.O tuto metodu se podělil odborník na výživu:

Třicet minut před jídlem, nejméně 20 minut, vypijte dvě sklenice vody, aby se vytvořily všechny tekutiny, které toto jídlo rozloží.Jídlo.Jídlo nezapíjejte vodou.Chvíli počkejte, nejméně hodinu.Aby se to všechno dobře strávilo a potrava se dostala do tenkého střeva již natrávená.

Vodu hodinu po jídle je třeba pít po malých doušcích.Až do dalšího jídla, které by mělo být o čtyři až pět hodin později.Podle ní tento způsob pití vody také zabrání nadýmání a pálení žáhy.

Člověk by si měl také hlídat množství zkonzumovaného jídla a nepřejídat se.Průměrné množství potravy, které je náš žaludek schopen přijmout, se pohybuje kolem půl litru.Nebo půl kilogramu.Z toho vycházíme.

Zároveň toto pravidlo neplatí pro všechny potraviny.Například se nemůžete přejídat ovocem a zeleninou (ani v létě), jinak se žaludek roztáhne a zatíží ostatní orgány.

Proč škodí drastické hubnutí a jak správně hubnout

V případě, že má člověk velkou váhu, například 100 kg, a ‚ideální‘ váha pro tohoto člověka je 50-60 kg, může během prvního měsíce zhubnout 8 kg.Poté bude stále docházet k úbytku hmotnosti přibližně o 100 g denně.

Pokud budete k hubnutí přistupovat správně, nebudou se vyskytovat žádné vedlejší účinky, jako je například povislá kůže.Zlepší se také činnost vnitřních orgánů a člověk bude zdravější.Je třeba k tomu přistupovat z této strany, ne jen ‚mám dvě kila navíc, nechám se vyhladovět a shodím je‘.A co pak?

– Gončarovová poznamenala.

Při zdravém hubnutí už nejde o konkrétní dietu, ale o samotný způsob stravování: dodržování pravidel pití vody a dodržování velikosti porcí jídla.Gončarovová navíc doporučila jíst více přírodních potravin a solit již uvařené pokrmy.

Ovoce by se mělo jíst nejlépe v oddělených porcích.Vybrat si, které nám chutná, a sníst je.Je důležité, aby ovoce a zeleniny při jednom jídle nebylo více než 250 gramů, protože je v nich hodně fruktózy a glukózy.A tu ne vždy naše slinivka dokáže strávit.

Martin Černohorský
Martin Černohorský
Profesionální kuchař. Martin Černohorský v současné době vede rodinnou školu vaření v Praze, kde pořádá také kurzy vaření pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit se o své znalosti v podrobné knize. A jaké jsou její ingredience? Osvědčené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, vzpomínkové fotografie nebo zábavné ilustrace.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments