HomeTipyProč smažit mýdlo na praní na pánvi: lifehacky od chytrých hostesek

Proč smažit mýdlo na praní na pánvi: lifehacky od chytrých hostesek

Ani ne všechny zkušené hostesky vědí, že mýdlo na praní lze smažit na pánvi a takový ‚pokrm‘ přinese nádobí velmi velký užitek.

Pojďme si ‚rýpnout‘ do podrobností.Nejprve musíme pochopit, proč smažit mýdlo na praní na pánvi a jak to správně udělat.Smažení mýdla je nezbytné, pokud chcete, aby na vaší pánvi již nebyla mastnota a mýdlové usazeniny.Nyní pochopíme, jaké kroky musíte udělat, aby tento lifehack přinesl úžasné výsledky.

Přesná odpověď na otázku, zda můžete mýdlo na praní používat na mytí nádobí

Nejdůležitější je ‚vyzbrojit se‘ nástroji, které budete k práci potřebovat.

Zde je uvedeno, co si musíte vzít s sebou:

  • struhadlo.
  • houba.
  • Tuto práci je lepší provádět v rukavicích.

    Zde najdete návod, jak vyčistit pánev pomocí pracího mýdla.Nejprve nastrouhejte mýdlo na jemném struhadle tak, aby pokrylo dno pánve.Poté ji naplňte vodou (tekutina by měla mýdlo jen zakrýt).Pánev postavte na střední teplotu.Jakmile je hotovo, smažte, dokud se mýdlo a voda nezmění v homogenní hmotu.To může trvat přibližně až 10 minut.

    Zatímco se pánev smaží, vezměte houbičku, velmi jemně ji namočte do vzniklého mýdlového roztoku a naneste ji na okraj.

    Když je pánev osmažená, chvíli počkejte a důkladně ji umyjte mýdlovým roztokem.

    Martin Černohorský
    Martin Černohorský
    Profesionální kuchař. Martin Černohorský v současné době vede rodinnou školu vaření v Praze, kde pořádá také kurzy vaření pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit se o své znalosti v podrobné knize. A jaké jsou její ingredience? Osvědčené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, vzpomínkové fotografie nebo zábavné ilustrace.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Most Popular

    Recent Comments